Не бажаючого засідати в Раді депутата Холодова виключили з партії "Слуга народу"

Народного депутата Андрія Холодова було виключено з партії "Слуга народу" . Про це повідомила  голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк у Facebook.

"До Верховної ради України надійшла заява від Андрія Холодова про складання повноважень народного депутата. У свою чергу, як голова партії "Слуга Народу", підписала розпорядження про виключення його з партії", - написала Шуляк.

Вона нагадала слова президента Володимира Зеленського про те, що якщо хтось хоче відпочити від держави, то держава від таких людей також відпочине.

Шуляк також закликала тих людей, які не можуть захищати інтереси України та її громадян, самостійно вирішувати скласти мандат уже зараз.

Нагадаємо, раніше до Верховної Ради надійшла заява від народного депутата від "Слуги народу" Андрія Холодова про складання повноважень. 

Як повідомлялося, Холодов виїхав з України у січні 2023 року і з того часу не повертався. Пів року він не відвідува засідання Верховної Ради і не голосував.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті