Нацгвардійці зупинили дві колони російської техніки на півдні, знищивши весь особовий склад

Військовослужбовці бригади Нацгвардії "Спартан" на південному напрямку зупинили за допомогою дронів та артилерії дві колони ворожої техніки, які рухалися у напрямку позицій українських військ. Про це повідомив командувач Нацгвардії України Олександр Півненко у Телеграм 10 березня.

"Вчергове ворог намагався прорвати оборону позицій на південному напрямку, де тримають оборону гвардійці. Аеророзвідками бригади НГУ "Спартан" було помічено 2 колони ворожої техніки які рухалися у напрямку позицій українських військ. В першу чергу окупанта зустріла влучними пострілами артилерія, змушуючи ворога майже повністю знизити темп атаки. У цей час пілоти ударних дронів підіймають в повітря дрони", - написав Півненко.

Уточнюється, що дві одиниці ворожої техніки були вражені пілотами ударних авіаційних комплексів, дві одиниці були знищені за допомогою артилерії. Весь особовий склад противника було ліквідовано, атаку зупинено.

Раніше Лиховій пояснив, чому росіяни штурмують на квадроциклах, багі й гольф-карах в районі Роботиного.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті