Наталія Гуменюк заперечила інформацію про своє звільнення з посади речниці Сил оборони півдня

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України "Південь" заперечила інформацію про своє звілнення с посади. Про це вона повідомила у коментарі «Детектору медіа».

«На моїй фейсбук-сторінці лише вказано, що я очолила Об'єднаний координаційний пресцентр, і все. З чого ви взяли, що я його вже не очолюю?», — відповіла Гуменюк.

За словами речниці, її фейсбук-допис насправді означав те, що їй все до снаги: «Прочитайте, що там написано: "Мені все по силах, я все можу. І ті, хто говорили, що я "всьо", прорахувалися"».  

На уточнювальне запитання про те, чи залишаєтеся вона на своїх посадах, Гуменюк відповіла: «Абсолютно».

Наталія Гуменюк є помічницею начальника Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України з питань взаємодії із засобами масової інформації. З квітня 2022 року вона також очолила Об'єднаний координаційний пресцентр Сил оборони України «Південь». Про це у відповіді на запит «Детектора медіа» раніше сказав речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті