Київ пережив чергову масову атаку рашистських безпілотників: є жертви і руйнування

Сили протиповітряної оборони збили над Києвом понад 20 цілей під час ворожої атаки безпілотників на столицю в ніч на 30 травня, однак внаслідок падіння уламків у різних районах міста є руйнування, пожежі, а також постраждалі та жертви. Про це повідомляє КМДА.

Вибухи лунали у Подільському, Голосіївському, Святошинському, Дніпровському, Дарницькому та Печерському районах. Ближче до 5-ї години ранку відомо, що внаслідок падіння уламків на багатоповерхівку загинула людина.

«У Голосіївському районі, де внаслідок падіння уламків, сталася пожежа в багатоповерхівці,  рятувальники наразі евакуювали з будинку 20 осіб. Одна людина загинула. Одну літню жінку госпіталізують медики. Двом постраждалим надали допомогу на місці», - повідомив мер Віталій Кличко.

Він також додав, що загалом в Голосіївському районі госпіталізували чотирьох постраждалих. Трьом медики надали допомогу на місці.

В КМДА зазначають, що за інформацією, яка нині уточнюється, внаслідок падіння уламків є жертви та руйнування в різних районах Києва.

В Голосіївському районі через падіння уламків на багатоповерховий житловий будинок виникло займання на останніх двох поверхах. Ймовірно, зруйновані перекриття між поверхами, ведуться пошукові роботи щодо людей під можливими завалами.

У Подільському районі зафіксували загоряння у житловому будинку. Інформації про постраждалих наразі не надходило. Також пролунали вибухи у Святошинському районі.

В Дарницькому районі Києва уламки ворожого безпілотника потрощили автівки киян.

В Дніпровському районі палаючі уламки впали на зелену зону. В Подільському – на нежитлову забудову. В Святошинському районі уламки впали на територію одного з підприємств.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті