На саміт G20 замість путіна планують відправити Лаврова - ЗМІ

Російський диктатор путін все ж вирішив не їхати на саміт лідерів Групи двадцяти, який проходитиме наступного тижня на острові Балі в Індонезії. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, яким відомо про планування, - пише "Європейська правда".

Причиною рішення називають острах у Кремлі, що західні лідери будуть показово уникати путіна.

Замість нього на подію нібито планують відправити главу МЗС Сєргєя Лаврова.

Нагадаємо, на подію запрошений також президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що братиме участь лише у разі, якщо на саміті не буде путіна.

Раніше президент Індонезії Джоко Відодо заявив, що президент росії путін, можливо, приєднається до саміту лідерів G20 віртуально.

Саміт "великої двадцятки" відбудеться 15-16 листопада в Індонезії.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті