На Рівненщині в районі Костополя майже опівночі стався вибух. Міський голова Рівного пояснив це нічними навчаннями

Мешканці Рівненщини почули вибух близько о пів на дванадцяту в ніч на 30 квітня, міський голова Рівного Олександр Третяк пояснив це нічними навчаннями. Про вибух повідомив Телеграм-канал "Карта повітряних тривог. Вибухи. Ракети".

"Рівненщина – вибух", – сказано в повідомленні Телеграм-каналу від 23:30 29 квітня.

"Після повідомлень в соцмережах  про нібито потужний вибух в районі Костополя, чимало рівнян почали звертатись до мене в месенджерах  з питанням щодо ситуації в Рівному і в околицях, – написав міський голова Рівненого Олександр Третяк у своєму Телеграм-каналі о 23:57. – Хвилюватись не варто, все спокійно, як в місті, так і на околицях. Не вдаючись в деталі, можу лишень сказати що військові проводять нічні навчання, жодних позаштатних ситуацій не виникало. Мирного сну всім!"

Раніше повідомлялось, що в центрі окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті