На окупованій Луганщині рашисти перелаштовують будинки культури під шпиталі

Російські окупанти на окупованій частині Луганщини розгортають у будинках культури військові шпиталі та чекають прибуття російських лікарів. Про це повідомляє Луганська ОВА у Телеграм 20 квітня. 

"Так, у Кабичівці, що на Марківщині, отримано розпорядження від окупаційної адміністрації щодо розгортання на території сільського будинку культури військового шпиталю для окупантів на 40 ліжкомісць", - йдеться у повідомленні. .

Як повідомляється, до новоствореного медичного закладу загарбників до кінця тижня планується прибуття російських військових лікарів. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті