На окупованій Донеччині "комендатура" за тиждень затримала понад тисячу російських військових, які скоїли якісь правопорушення

На окупованій частині Донецької області за минулий місяць окупаційна “комендатура” ЗС РФ затримала понад одної тисячі російських віськових, які скоїли кримінальні та адміністративні правопорушення. Про це повідомив Центр нацспротиву.

Зазначається, що на ТОТ Донецької області спостерігається зниження морально-психологічного стану серед військовослужбовців окупаційних військ.

"Так, за минулий місяць серед представників РОВ значно знизився рівень виконавчої дисципліни, через великі втрати особового складу противника, особливо це стосується Бахмутського та Авдієвського напрямку. Відтак, представники окупаційної “комендатури” зс рф, затримали понад одної тисячі представників РОВ, які скоїли кримінальні та адміністративні правопорушення. Зокрема такі як: самовільне залишення місця служби, розпивання алкогольних напоїв та вживання наркотичних речовин", - йдеться у повідомленні.

У Центрі акентують, що такі некоординовані дії з боку представників РОВ несуть велику загрозу для цивільного населення окупованих регіонів. Зокрема, що стосується водіння військових автомобілів у нетверезому стані.

Як повідомлялося, через великі втрати на південному напрямку ворог шукає донорів на тимчасово окупованих територіях.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті