На окупованій частині Запоріжжя з 2024 року рашисти припинять надавати меддопомогу населенню з українськими паспортами

Російська окупаційна "влада" частини Запорізької області з початку 2024 року відмовлятиме в наданні медичної допомоги за українським паспортом. Про це російським ЗМІ заявив так званий "глава" окупованого регіону Євген Балицький.

За його словами, "деякі жителі Запоріжжя затягують з отриманням російського громадянства". Нібито "для прискорення процесу" окупаційна влада частини Запорізької області має намір вжити "більш жорстких заходів".

"Після Нового року будемо вживати більш жорстких заходів до того, що на нашій території будуть проживати тільки громадяни Російської Федерації. Якщо до Нового року ще медичне забезпечення людина отримує за українським паспортом, то після він отримувати його не буде", - прямо пригрозив Балицький.

Як повідомлялося, загарбники проводять примусову мобілізацію на окупованій території Запоріжжя.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті