На окупованій Старобільщині невідомі забрали чоловіка з дому у СІЗО Луганська

На оккупованій Старобільщині невідомі забрали з дому чоловіка й відвезли до СІЗО в Луганськ. Цей та інші злочини задокументовано українською поліцією протягом останньої доби, - повідомило МВС України у своєму Телеграм-каналі 18 жовтня.

"В Старобільському районі невідомі з місця мешкання забрали чоловіка та незаконно утримують його в слідчому ізоляторі м.Луганськ", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що загалом на Луганщині минулої доби поліцейські опрацювали 27 повідомлень громадян.

Підкреслюються, що наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження трьох мешканців області, з якими рідні втратили зв‘язок.

"Також виявили факт перебування громадянина в полоні російських окупаційних військ", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що до поліції також надійшло 10 повідомлень за фактом знищення або пошкодження майна громадян внаслідок обстрілів військами РФ.

Крім того, що оперативники поліції Луганщини встановили причетність 32 громадян до НЗФ так званої "ЛНР".

Уточнюється, що, крім того, слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України за фактом незаконного заволодіннями представниками НЗФ так званої "ЛНР" транспортними засобами державної організації.

Раніше повідомлялось, що в Станиці Луганській співробітників комунальних служб змусили прийти на облік до військкомату.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті