На Луганщині окупанти замінюють місцевих чиновників та силовиків на "своїх із РФ"

Російські загарбники на окупованій території Луганської області замінюють місцевих колаборантів на чиновників із росії. Про це повідомив у Телеграмі 7 серпня начальник ОВА Артем Лисогор.

"Загарбники продовжують замінювати місцевих колаборантів на чиновників із РФ. Бо розраховувати на довіру від зрадників росіяни не бажають. Втім, офіцерам із силових структур так званої "ЛНР" швидко знайшли застосування – їх відправляють на фронт. На це очікують співробітники "МГБ ЛНР" та інших відомств", - зазначив він.

За словами Лисогора, нещодавно отримав повістку начальник паспортного столу з Довжанська.

Голова ОВА додав, що мобілізованим на окупованій території заборонили користуватися особистими мобільними телефонами. Покарання – підвал. Для зв’язку із рідними у військовій частині надають загальний для усіх смартфон, який зберігається у командира. Ці обмеження не стосуються росіян – тільки місцевих.

Як повідомлялося, російські окупанти вже тиждень намагаються прорвати оборону українських захисників у Луганській області.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті