На Київщині коштом Фонду ліквідації відбудують 97 пошкоджених війною об'єктів

Дев’яносто сім об’єктів, пошкоджених російськими загарбниками, відновлять у Київській області за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це під час брифінгу 30 вересня повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.  

За його словами, роботи вже розпочаті  на понад 30 об’єктах, йдеться про житлові будинків та громадські установи.

"Об’єкти будуть відновлені у 18 громадах, які постраждали від російської агресії. В першу чергу, це житлові багатоквартирні будинки. Ми зможемо повернути до осель понад 5,3 тис. мешканців", - розповів Кравченко.

Загалом передбачена відбудова 97 пошкоджених та зруйнованих шкіл, дитячих садків, лікарень.

"Уже відновлюємо будинок в Ірпені на Гостомельському шосе, в Бучі на вулиці Енергетиків, Вокзальній, в Макарові на вулиці Садовій. Ще 11 багатоквартирних будинків відбудує Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. Це багатоквартирні житлові будинки в Ірпені, Макарові, Пісківці, Бучі, Василькові та Вишгороді", - додав начальник ОВА.

Нагадаємо, що внаслідок бойових дій в лютому-березні 2022 року на Київщині зафіксовані руйнування більше ніж 27 тисяч об’єктів у 46 з 69 громад.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті