На Харківщині обстрілами окупантів РФ знищено вже понад 220 га пшениці

На Харківщині від російських обстрілів за минулу добу знищено 25 гектарів пшениці. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов 7 серпня.

За його словами, всього від обстрілів окупантів постраждали вже більше 100 с/г підприємств, а знищено - понад 220 гектарів пшениці.

"Знову ворог знищує наш урожай. За добу - 25 гектарів! У Богодухівському районі вдень окупанти двічі наносили удари по господарствах. Масштабні пожежі на полях із пшеницею гасили рятувальники. Нагадаю, що від рук окупантів постраждали вже більше 100 с/г підприємств, а знищені - понад 220 гектарів пшениці", - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, за минулу добу по області ворог наносив удари по Богодухівському, Ізюмському, Чугуївському, Харківському районах.

У Чугуївському районі окупанти також обстрілювали населені пункти, горіли господарчі споруди.

В Ізюмському районі унаслідок обстрілу росіян горів приватний будинок з прибудовою, є влучанння по відкритих територіях.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті