На Донеччині збільшилася кількість жертв через обстріли Слов'янська та Краматорська

Прокурори на місцях фіксують наслідки ракетних атак російських окупантів на Слов’янськ і Краматорськ Донецької області, збільшилася кількість загиблих та поранених. Про це повідомляє у Телеграм Донецька обласна прокуратура 18 лютого.

17 лютого 2024 року, о 19:40, російська армія нанесла ракетний удар по середмістю Слов’янська. Внаслідок атаки окупантів зазнало руйнувань приміщення, в якому розташовувались пункт незламності і соціальна їдальня. У той час в охопленій вогнем будівлі знаходився сторож. Ймовірно, його тіло вранці 18 лютого 2024 року виявили серед завалів рятувальники. 

Також  учора ворог вдарив ракетами по м. Краматорську. Мішенню для однієї з них став приватний житловий будинок, де перебували троє цивільних. 

"Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 46-річна мати та її 23-річний син – їх тіла деблокували. У ході пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака.  

Крім того, до лікарні доставлено подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі – це чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина", - зазначили у прокуратурі. 

 

Як повідомлялося, окупанти за добу 17 лютого вбили двох мирних мешканців Донеччини. 

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті