На Донеччині росіяни скинули авіабомби на селище Нью-Йорк, зруйнована 5-поверхівка

На Донеччині росіяни скинули авіабомби на селище Нью-Йорк, зруйнована 5-поверхівка. Про це у Телеграм повідомив керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

"На Горлівському напрямку росіяни скинули 2 авіабомби на Нью-Йорк, одна з них зруйнувала 5-поверхівку. Всього у громаді пошкоджено 6 будинків, адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт", - повідомив він.

Кириленко нагадав, що вночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську - поранили 2 людей, пошкодили житлові будинки та територію підприємства.

"На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар і Пречистівка, у Комарській громаді - селище Шевченко. Зранку росіяни обстріляли з Градів Велику Новосілку. На Донецькому напрямку пошкоджено 8 будинків у Курахівській громаді, впродовж доби відбувалися обстріли Мар'їнки та Красногорівки. На Лисичанському напрямку 3 будинки пошкоджено у Ямполі Лиманської громади, 1 у Сіверську і 1 у Званівці", - констатував глава області.

Він додав, що в результаті російських ударів у Часовоярській громаді пошкоджено 3 будинки, у Костянтинівці пошкоджено 6 будинків, школу і підприємство, ще одна людина поранена і 5 будинків пошкоджено у Плещіївці Іллінівської громади.

Як повідомлялося, в Краматорську та двох селищах Донеччини через російські обстріли поранено четверо людей.

 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті