Помер голова військової адміністрації Миколаївки на Донеччині

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив про смерть Юрія Підлісного, який очолював міську військову адміністрацію Миколаївки.

"Пішов з життя Юрій Іванович Підлісний - світла дієва людина, яка присвятила своє життя служінню іншим. Де б і коли б він не працював - у освіті, органах місцевого самоврядування - завжди робив свою справу гідно й самовіддано. У надскладний для країни й Донеччини зокрема час, у липні 2022 року, Юрій Іванович очолив Миколаївську міську військову адміністрацію - і на цій посаді, як і на усіх попередніх, був ефективним і чесним у своїх вчинках, і через це його щиро поважали односельці..." - пише Кириленко.

Також слова співчуття написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Словʼянська Вадим Лях:

"Сегодня ночью не стало Юрия Подлесного. Моего бывшего заместителя, нынешнего начальника военной администрации Николаевки. Через пару недель ему исполнилось бы 49 лет. Сугубо мирный человек, интеллигент и интеллектуал, Юрий Иванович, когда стало нужно, взял на себя заботы о громаде, находящейся практически в зоне боевых действий. И справлялся со своей задачей с честью. Неизлечимая болезнь очень рано оборвала его жизнь. Он сражался до конца. До самого последнего дня оставался оптимистом и борцом".

 

 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті