На Донеччині обстрілами рашистів за добу пошкоджено десятки житлових будинків

На Донеччині обстрілами рашистів за добу, 2 квітня, пошкоджено десятки житлових будинків. Про це у Телеграм повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Вчора вранці росіяни завдали удару ракетами С-300 та Ураганами по Костянтинівці - загинули 6 людей, поранено 9. Пошкоджено 17 багатоповерхівок, 18 приватних будинків, дитсадок, лікарню та адмінбудівлю. На Волноваському напрямку Пречистівка потрапила під вогонь Градів - без жертв. На Донецькому напрямку росіяни 9 разів обстріляли з артилерії Курахівську громаду - пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, 9 будинків у Кураховому та 20 будинків у Гірнику. У Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка, Красногорівка та Георгіївка. Авдіївка зазнала 3 ракетних ударів - ракети поцілили у житловий сектор та на територію АКХЗ. В Очеретиному пошкоджено адмінбудівлю", - повідомив Кириленко.

Він додав, що на Горлівському напрямку відомо про двох поранених та пошкоджену багатоповерхівку в Бахмуті.

"У Торецькій громаді пошкоджено 17 будинків, у Соледарській - 4. На Лисичанському напрямку зафіксовано обстріли у Зарічному Лиманської громади та у Сіверську", - констатував глава області.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті