На Дніпропетровщині для ВПО відкрили новий соціальний центр

У місті Кам’янське Дніпропетровської області Агенція регіонального розвитку Луганської області розпочинає проєкт “Openspace для ВПО у Кам’янському”, який буде реалізовано у період з травня по жовтень 2024 року.. Про це Агенція регіонального розвитку Луганської області повідомила у Фейсбук. 

Як зазначається, метою проєкту є згуртування ВПО та місцевої громади, створення сприятливих умов для розвитку соціальної активності та взаємодії між різними соціальними групами міста.

В межах проєкту Агенція відкриє простір, де всі бажаючі ВПО можуть безкоштовно попрацювати на ноутбуках з доступом до безкоштовного інтернету. 

Крім того, на відвідувачів чекають різноманітні цікаві заходи, зокрема:

  • Майстер-класи
  • Курси української та англійської мови
  • Курси  3D-моделюванняВоркшопи з інформаційної безпеки та протидії стереотипам і "інформаційним фейкам"
  • Вечори ігор

Проєкт розрахований на всі вікові групи, від дітей шкільного віку та підлітків до дорослих, і розпочинається вже 30 травня з першого заняття з 3D-моделювання. 

Розклад заходів можна знайти за посиланнямиі у Фейсбук і в Телеграм

Як повідомлялося, лікарі й пенсійники приймають переселенців з Луганщини у хабах Дніпра та Хмельницького

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті