Мультсеріал про Пса Патрона: для перегляду доступна нова повчальна серія

Нова серія мультсеріалу про Пса Патрона вже доступна для перегляду. Про це повідомила ДСНС України у своєму Телеграм-каналі 25 грудня, розмістивши один із епізодів мільтсеріала. 

"В цьому епізоді Патрончик мав нічні пригоди через Бубухів. Але в цей раз електричні. Він шукав діамант, який от-от мав вибухнути! А чим це завершилось… Мерщій дивитися разом з малечею!" - сказано в повідомленні.

ДСНС закликає батьків при перегляді звернути особливу увагу дітей на кластерні боєприпаси, які показані наприкінці. Це дуже небезпечні предмети, які несуть смертельну шкоду, і можуть вибухнути навіть від невеличкого коливання! Вони можуть ховатися на землі, в кущах, високо на дахах будинків чи на деревах. Їхній хвостик схожий на квітку чи зірку, а самі вони сірого кольору (металеві). 

"В жодному разі не наближайтесь і не чіпайте такі предмети! А якщо побачили - телефонуйте 101", - сказано в повідомленні.

Нову серію мультсеріалу можна подивитись за посиланням.

Раніше повідомлялось, що в Києві нагородили службових собак.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті