"Моніторинг обстановки". Білоруські прикордонники підготувалися до перевірок "щодо осіб і транспорту" на кордоні з РФ

Білоруські прикордонники заявили, що готові здійснювати перевірки на кордоні з росією в рамках "моніторингу обстановки". Про це повідомляють росЗМІ.

"Органи прикордонної служби 5 травня почали моніторинг обстановки на білорусько-російській ділянці. Йдеться про шість основних шляхів автомобільного сполучення", - заявили в Держприкордонкомітеті Білорусі.

"Моніторинг проводять у межах підготовки до виконання ратифікованої Угоди між урядами Білорусі та Росії про взаємне визнання віз і з інших питань, пов'язаних із в'їздом іноземних громадян та осіб без громадянства на територію Союзної держави", - уточнили білоруські прикордонники.

Зазначається, що "перевірки можуть здійснюватися щодо осіб і транспорту".

Як повідомлялося, диктатор Лукашенко заявив про "провокації НАТО" на білоруських кордонах.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті