"Міжнародні експерти" дійшли висновку, що вибори в "ЛНР" схожі на волевиявлення в Камеруні, Конго і Намібії

"Міжнародні експерти" дійшли висновку, що вибори в "ЛНР" схожі на волевиявлення в Камеруні, Конго і Намібії. Про це пишуть луганські ЗМІ.

"Міжнародні експерти, які ознайомилися з процесом підготовки до виборів Президента Росії в ЛНР, розповіли, як проходить виборчий процес у їхніх країнах", - розповіли місцеві журналісти.

Нікому не відомий "експерт" із Камеруну заявила, що "все що стосується прозорості та легітимності, все відбувається так само, як і в моїй країні".

Її колега з "Конго" теж запевнила, що на виборах у "ЛНР" і її країні "велика увага приділяється прозорості процесу".

Представник Намібії заявив, що "загалом процес голосування проходить практично так само".

Як повідомлялося раніше, президентські вибори, які відбулися в Конго, проходили дуже напружено через проблеми з логістикою та безпекою. На дільницях спостерігалися величезні черги, проблеми з пошуком імен у списках виборців.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті