Місцеві громади 4 областей можуть отримати гранти на соціальні послуги для людей з інвалідністю

Міжнародний благодійний фонд Карітас України оголосив грантовий конкурс на посилення спроможності місцевих громад надавати соціальні послуги людям з інвалідністю й іншим вразливим верствам населення. Про це повідомляє Мінреінтеграції 2 серпня.

Реалізовуватимуть гранти з 21 серпня до 15 жовтня 2023 року на території чотирьох областей: Одеської, Харківської, Запорізької та Миколаївської. 

Участь можуть брати юридично зареєстровані громадські, благодійні, релігійні організації та благодійні фонди.

Основна мета грантового конкурсу – підтримка місцевих громад у розвитку інклюзії та соціальних послуг для людей з інвалідністю й інших вразливих верств населення.

Максимальна сума одного гранту становить до 150 тисяч гривень, усього їх 25.

Гранти можна використати на купівлю обладнання, легкі ремонти, матеріали для соціальних ініціатив, проведення заходів для реалізації психосоціальної підтримки дітей та людей з інвалідністю тощо.

За консультацією стосовно участі у конкурсі можна звертатися на електронну адресу: [email protected], вказавши у темі листа «Запитання щодо конкурсу», а у самому листі – своє ім’я та прізвище, громаду або організацію, яку ви представляєте. 

Подати заявку можна до 14 серпня поточного року.

Більше інформації про умови конкурсу, необхідні документи та критерії відбору – за посиланням.

Конкурс реалізується в межах проєкту «Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях», який фінансується Українським гуманітарним фондом (UHF).

Нагадаємо, дізнатися про участь у грантових програмах від міжнародних і громадських організацій можна у Координаційних центрах підтримки цивільного населення при обласних військових адміністраціях. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті