Місцева влада показала наслідки російської атаки "шахедами" Добропілля на Донеччині

Росіяни обстріляли Добропілля шахедами, внаслідок чого є постраждалі і руйнування. Про це повідомляє Добропільська МВА 21 лютого.

"Сьогодні вночі (орієнтовний час - 00:33) відбувся ворожий обстріл міста Добропілля двома безпілотними літальними апаратами типу «Shahed». Внаслідок обстрілу пошкоджено два цивільних гуртожитки, в яких мешкали переважно ВПО, тимчасово евакуйовані з прифронтових міст, соціально незахищені верстви населення. Це ще раз підтверджує, що росія б’є по цивільним об’єктам, намагаючись нас залякати.Також в результаті вибухової хвилі на сьогодні встановлено пошкодження 8 багатоквартирних будинків – це вікна, двері, покрівля, п’ять автівок, АЗС. Вночі відразу всіх мешканців гуртожитків було евакуйовано в більш безпечні місця", - йдеться у дописі.

Внаслідок влучання засобів ураження по житловому сектору постраждало  дві цивільні особи - жінки 37 та 63 років. Молодшій жінці було надано медичну допомогу на місці, подальше лікування вона буде проходити амбулаторно, старшу – госпіталізовано до лікарні.                                                                           

"Комісія з обстеження об’єктів пошкоджених внаслідок збройної агресії рф працює в постійному режимі. Вдячні комунальним службам, ДСНС, правоохоронцям та всім причетним, хто оперативно долучився до ліквідації надзвичайної події. Слова подяки нашим благодійникам - ACTED, ГО «Проліска», БФ «Янголи спасіння», які вже відгукнулись надати гуманітарну допомогу. Ми продовжуємо співпрацювати над залученням інших донорських організацій", - зазначають у МВА.

Мешканцям громади нагадали, що на території Донецької області триває евакуація населення до більш безпечних регіонів нашої країни. Наразі вона здійснюється до Житомирської області.

Всім хто прийняв рішення евакуюватися необхідно звернутись за номером 050-855-11-33. 

Статті

Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Всі статті