Місто без інтернету: в Маріуполі мародери полюють на кабелі в житлових будинках

У тимчасово підконтрольному РФ Маріуполі мародери шукають можливість вирізати кабельні провода, аби здати їх на металобрухт. Про це розповів радник законного мера міста Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі 21 липня.

"В Маріуполі бум на вирізання та крадіжку кабелів. В першу чергу - інтернет кабелів, тому що це легко та достатньо меді для пункту прийому металобрухту. Кабелі ріжуть всі та скрізь - в будинках, в колодцах, просто на вулицях. Потім - металоприймач. Які контролюється “Ахмат-сила” тому задавати питання неможна. У підсумку знов зараз півміста без інтернету. Глобально. Всі знають де корінь проблеми (в тік-ток військах кадирова), але роблять вигляд що ні. Лише ловлять підлітків по підїздах", - написав Андрющенко.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті