Міноборони Азербайджану: "Перебуваємо в оперативному контакті з російськими миротворцями і закликаємо вірменських військових у Карабасі скласти зброю і здатися"

Міністерство оборони Азербайджану пізно ввечері 19 вересня заявило, що перебуває в "оперативному контакті з російським миротворчим контингентом" і закликало вірменських військових у Карабасі "скласти зброю і здатися".

"Міністерство оборони Азербайджанської Республіки ще раз закликає формування збройних сил Вірменії, які перебувають у Карабаському регіоні Азербайджану, скласти зброю і здатися. У такому разі антитерористичні заходи будуть припинені", - йдеться в заяві.

"Ми перебуваємо в оперативному контакті з російським миротворчим контингентом, тимчасово дислокованим на території Азербайджану, і з нашого боку створюються всі умови для виконання ним своїх обов'язків", - вказується в заяві.

Також увечері 19 вересня Міноборони Азербайджану на своєму офіційному сайті публікує відеозаписи "нищівних вогневих ударів по декількох окопах, укриттях і військових колонах формувань збройних сил Вірменії в Карабаському економічному районі".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті