Мешканець прифронтового села Донеччини ґвалтував 12-річну доньку співмешканки - прокуратура

Підозру отримав мешканець прифронтового села Донецької області, який ґвалтував 12-річну доньку своєї співмешканки. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у своєму Телеграм-каналі 25 грудня.

"За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 152 КК України). З червня по серпень 2023 року 39-річний мешканець Бахмутського району, будучи напідпитку, неодноразово вступав у статеві відносини з 12-річною донькою співмешканки. Коли жінки не було вдома, чоловік вчиняв щодо старшої доньки дії сексуального характеру й ґвалтував. За мовчання він обіцяв їй гроші", - пише відомство.

Зазначається, що дитина боялась вітчима і 29-річної матері, яка зловживала алкогольними напоями. Також у родині проживали 8-річна сестра потерпілої та її братик 5 років.

Після евакуації з прифронтового населеного пункту горе-мати покинула своїх дітей та їх передали патронатній родині. Через деякий час дівчинку доставили до медичного закладу, де й з’ясувався факт зґвалтування.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялось, що на Івано-Франківщини зґвалтували й задушили 9-річну дівчинку.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті