Мер Мелітополя розповів, як ворог перетворює окуповані території на фортецю

Окупанти укріплюються на Мелітопольському напрямку та перетворюють захоплені міста на фортеці. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму телеграм-каналі 19 вересня.

"У рашистів був час, щоб перетворити окуповані території на фортецю. Укріплення фортифікаційних споруд продовжується і зараз", - зазначив Федоров.

За інформацією міського голови, росіяни розривають берег річки Молочної поблизу Мелітополя, щоб заболотити місцевість. Також завозять ліс-кругляк для побудови фортифікацій, риють нові окопи за десятки кілометрів від лінії фронту та будують дамби, щоб зупинити наступ наших військ.

"Але чи змінить це плани героїчних ЗСУ щодо звільнення наших територій? Точно ні. Південь буде вільним", - додав Федоров.

Як повідомлялось раніше, в окупованому Мелітополі пролунали гучні вибухи.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті