Медведєв виступив із новою порцією образ на адресу "начальників західних країн" 

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв 2 вересня у своєму Телеграм-каналі виступив із новою порцією брудних образ на адресу глав низки країн Заходу.

"Ватажки бандерівської "України" все частіше говорять про необхідність "притягнення до відповідальності всіх росіян" (зрозуміло, що під "росіянами" вони розуміють все населення нашої країни незалежно від національності). Десь таке вже було, а? Бандероукраїну підтримують майже всі начальники західних країн. Тому Байден, Трюдо, Сунак, Шольц, Макрон, Мелоні, а також керівники наймерзеннішої Польщі, скандинавських країн, які оскотинилися, мілітаристської Японії, сумчастих тварин з Австралії та Нової Зеландії та інших чумних бліх на кшталт Прибалтики - прямі та явні пособники нацистів. І ставлення до них потрібно будувати як до керівників країн нацистської коаліції", - проголосив заступник путіна.

"А не вдаватися до солодких мрій, як ми колись помиримося і заживемо великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами", - додав він.

Як повідомлялося, Медведєв не засуджує бажання закінчити війну, але мріє, як "ворог приповзе на колінах".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті