Масований обстріл Херсона: відомо про трьох загиблих

Кількість загиблих внаслідок масованого обстрілу Херсона 29 січня зросла до трьох. Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram.

"Російські окупанти масованим вогнем вкрили Херсон. Ворожа артилерія гатила по житлових кварталах міста", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено низку обʼєктів цивільної інфраструктури: Херсонську обласну клінічну лікарню, школу, автостанцію, поштове відділення, банк та житлові будинки.

"На цю годину відомо про 8 постраждалих через російські удари: троє людей загинули, пʼятеро – дістали поранення різного ступеня тяжкості", - зазначає ОВА.

Усіх потерпілих доставили до медичних закладів, де лікарі надають їм необхідну допомогу. Одна людина знаходиться в тяжкому стані.

"Серед постраждалих – медсестра, яка на момент російської атаки знаходилася в обласній лікарні. Жінку прооперували, вона отримала поранення середнього ступеня тяжкості", - повідомляє Херсонська ОВА.

Також перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський опубліковал фото розбитої лікарні, яку обстріляли росіяни.

Як повідомлялося раніше, рашисти 29 січня декілька разів обстріляли Херсон.

Статті

Країна
18.04.2024
18:19

Медична реформа по-запорізьки. Чи отримають пацієнти  належне медичне забезпечення  та  якісне лікування

Факт економії бюджетних коштів, про який говорять місцеві чиновники, навряд чи додає оптимізму запоріжцям, які стають пацієнтами  оптимізованих лікарень. Будь-який пересічний містянин підтвердить, що досі  не помітив, щоб така реорганізація якось...
Країна
18.04.2024
09:14

Закон про посилення мобілізації: основні положення

"Це було дуже несподівано. Поки що ми на всіх ефірах і в соцмережах розповідали, що це закон про справедливість, про демобілізацію, головну норму просто вирішили прибрати. Кажуть, що це був чіткий ультиматум від Генерального штабу. У приватних...
Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Всі статті