Маскуючись "повагою до представників різних національностей": українським п'ятикласникам у Луганську розповіли, що "вони - росіяни"

Для п'ятикласників однієї зі шкіл окупованого з 2014 року Луганська вперше провели урок "Я - росіянин", маскуючи "повагою до представників різних національностей" те, що в українських дітей відбирають національну ідентичність. Про це повідомили окупаційні ЗМІ 25 жовтня.

"Всеросійський урок "Я - росіянин", присвячений дню народної єдності, вперше пройшов для п'ятикласників у Луганській школі №33. Заняття проводила вчитель історії Ольга Акіньшина", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що вона ставила перед собою мету виховати в українських дітей "...повагу до представників різних національностей і віросповідань, сформувати громадянську ідентичність та усвідомлення своєї приналежності до народу (російського)".

Раніше повідомлялося, що росіяни відкрили на Луганщині 10 "психологічних кабінетів", підконтрольних ФСБ: збирають інформацію про лояльних до України.

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті