"Мар’їнки вже не існує, наші війська підготували оборонний рубіж поза цим населеним пунктом" – Залужний

Українські війська ще знаходяться у північній частині зруйнованої росіянами вщент Мар'їнки, однак вже підготували оборонні рубежі під населеним пунктом. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на закритому брифінгу, повідомляє Радіо Свобода 26 грудня.

"Мар'їнка, яка трималася майже два роки, спочатку вулиця за вулицею, потім будинок, за будинком. Станом на сьогоднішній день наші війська ще знаходяться у північній його частині. Наші війська підготували оборонний рубіж под цим населеним пунктом, але я можу сказати, що цього населеного пункту вже не існує", – зазначив Залужний.

Як повідомлялось раніше, кадри боїв на західних околицях Мар'їнки фактично свідчать про втрату міста.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті