Малеча з Луганщини прикрасила смаколики для військових з нагоди Дня ЗСУ та Дня Святого Миколая

Діти - переселенці з Луганської області, які прождивають у шелтері в Дніпрі, прикрасили смаколики для військових напередодні Дня ЗСУ та Дня Святого Миколая. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі 6 грудня.

"Напередодні дня Святого Миколая ювенальні поліцейські разом з колегами з управління головної інспекції відвідали шелтер для переселенців у Дніпрі та провели для дітей з Луганщини майстер-клас з розпису імбирних пряників", - сказано в повідомленні. 

ЗазначаєтьсЯ, що діти із захопленням й задоволенням взяли участь в оформленні імбирних пряників, старанно віднеслись до завдань кулінарного майстер-класу та усі разом створили не тільки смачні, красиві ласощі до чаю, але й чудові подарунки військовим, які наразі боронять рідну Луганщину.

"Ця ініціатива спрямована на вираження підтримки та поваги до тих, хто зараз бореться за найдорожче - нашу територіальну цілісність та незалежність", - підкреслюється в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що вихованці Закарпатського соціально-психологічного реабілітаційного центру для дітей провели час за розвиваючими іграми та забавками у дитячому просторі "Kinder hub" при Старобільському гуманітарному хабі (Луганська область) в місті Свалява на Закарпатті.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті