Лисогор: Замах на Корнета був потужною операцією спецслужби – або російської, або нашої

Замах на "міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета був операцією спецслужби – або російської, або українською, і це поглибило панічні настрої в колаборантів на Луганщині. Про це заявив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі "Єдиних новин" вранці 19 травня.

"Після такої потужної операції якоїсь із спецслужб – можливо, російських, можливо, наших – у людей (місцевих колаборантів. – "ОстроВ") чітке розуміння взялось, що дістануть всюди. І воно так і буде", – сказав Лисогор.

Він підкреслив, що місцеві недоеліти зрозуміли: такі як Корнет будуть відповідати в будь-якому разі: "…або згідно чинного законодавства, або згідно бойових дій".

"Недоеліти, які правлять цими краями, поближче до росії родини перевозять", – зазначив Лисогор.

Уточнюється, що ті росіяни, які приїхали на окуповану Луганщину насаджувати свою владу й доводити, що "росія тут назавжди", й оселили свої родини в будинках, віджатих у місцевого населення, вже повернулись до росії. Підсилились панічні настрої й у представників цивільних професій, які приїхали працювати на окуповану територію – особливо після декількох влучних прильотів у Луганськ та інші міста області, які стались за осатнній період.

Раніше повідомлялося, що в барбершопі Луганська був замах на "міністра МВС ЛНР". Є інформація, що він вдався – Корнет у важкому стані.

Також раніше повідомлялось, що пораненого під час підриву гранати в Луганську "міністра" Корнета перевезено до Москви.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті