У барбершопі Луганська був замах на "міністра МВС ЛНР". Є інформація, що він вдався – Корнет у важкому стані

У барбершопі в центрі Луганська серед інших постраждалих опинився так званий "в. о. міністра МВС ЛНР" Ігор Корнет, який перебуває в реанімації у важкому стані. Про це повідомили росЗМІ та місцеві Телеграм-канали. 1 травня

"Т.в.о. глави МВС ЛНР" Ігор Корнет поранений під час вибуху в луганському барбершопі. Інформації про його стан немає", – ідеться в одному з повідомлень.

"Корнет у реанімації із сильними пораненнями", – ідеться в повідомленні іншого Телеграм-каналу.

"Він живий. Стан стабільний", – так охарактеризував поточний стан Ігоря Корнета після замаху "заступник міністра охорони здоров'я ЛНР" Олег Валієв.

Уточнюється, що Корнет очолював "МВС ЛНР" із 2014 року, має низку нагород від окупантів.

Крім того, в одному з повідомлень уточнюється, що внаслідок вибуху в луганському барбершопі госпіталізовано 7 осіб, п'ятеро звернулися по допомогу самі. Вказується, що серед постраждалих: Олександр Ігорович Д., 28 років, Артем Валерійович К., 24 роки; Артем, 25 років; Остапович, 28 років; Борисов; Захарова.

Раніше повідомлялося, що в центрі Луганська підірвали гранату в барбершопі біля телерадіокомпанії. П'ятеро постраждалих, троє з них у важкому стані.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті