Лукашенко заявив, що РФ готова віддати окуповану частину Донбасу "на розгляд майбутнім поколінням"

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що в росії згодні "віддати східні регіони України на розгляд майбутнім поколінням", і готові провести з цього питання "референдум". Про це повідомляють білоруські ЗМІ 26 лютого. 

"Проведуть референдум. Захочете в Україні жити - будете в Україні, в Росії - в Росії... Крим є Крим, це російська земля, російська територія, так вважають росіяни. І Захід із цим теж згоден", - заявив Лукашенко. 

Лукашенко також зазначив, що Україні та росії необхідно обговорювати ці питання за столом переговорів. 

"Дуже багато для переговорів приводів. і в цьому напрямку треба рухатися", - заявив білоруський диктатор. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відповів на запитання про переговори з путіним і безальтернативність перемоги. 

Як повідомлялося, глава Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив, коли буде можливим вийти на прямі переговори з росією. 

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті