Лукашенко не готов признавать "ДНР" и "ЛНР" - не видит смысла

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що наразі Білорусь не готова визнавати так звані "днр" та "лнр" як держави. Про це він заявив в інтерв'ю французькому AFP 21 липня, - повідомляє білоруське видання "Белта".

За словами білоруського диктатора, у цьому кроці він не бачить сенсу.

"Жодної необхідності. Це нічого не додало б ні Луганську, ні Донецьку, ні Криму. Але якщо Криму, Луганську, Донецьку треба буде продовольство, цеглу, цемент, відновлювати та інше, ми їм допомагатимемо. Треба буде – визнаємо. Якщо в цьому буде сенс якийсь. Але який сенс сьогодні, визнаю я публічно чи не визнаю. Ми фактично із ними співпрацюємо. Я допомагатиму Луганську та Донецьку. Криму допомагатиму. Ми з ними співпрацюємо, ми цього не ховаємо", - заявив Лукашенко.

Як повідомлялося раніше, 11 липня Лукашенко та путін "серйозно і докладно" обговорили по телефону "хід спеціальної військової операції".

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті