Лепс, який обіцяв "щедро нагороджувати" за знищення української техніки, зізнався у Донецьку, що поки що для нього посильні лише "засоби гігієни"

Російський співак Григорій Лепс, який активно підтримує російське вторгнення в Україну, приїхав до окупованого Донецька, зустрівся з вантажком "ДНР" Денисом Пушиліним і виступив з концертом перед російськими окупантами 21 серпня. Про це повідомили росЗМІ.

"Співак Григорій Лепс разом із тво глави ДНР Денисом Пушиліним відвідав Донецьке клінічне територіальне медичне об'єднання", – сказано в повідомленні.

При цьому Лепс, який обіцяв "щедру винагороду" за знищення української військової техніки, зізнався, що поки що для нього посильно лише купувати для окупантів "продукти харчування та предмети особистої гігієни".

"На більші витрати я поки не здатний", - цитують Лепса окупаційні видання.

Раніше повідомлялося, що у Казахстані скасували концерт Лепса, який обіцяв щедро нагороджувати за знищення української військової техніки.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті