Квитки на поїзди з України до Австрії відсьогодні можна придбати в застосунку Укрзалізниці

З 18 березня квитки на поїзди, що прямують з України до Австрії, можна придбати онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці. Про це УЗ повідомляє у Телеграм.

На поїзд Київ - Відень відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці.

На поїзд Чоп - Відень квитки також можна придбати онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

За планами Укрзалізниці, на наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки до Угорщини на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ - Будапешт - Відень і Чоп - Будапешт - Відень.

Зазначається, що прямі сполучення Україна - Угорщина (Мукачево - Дебрецен, Мукачево - Будапешт, Чоп - Захонь) з'являться у застосунку трохи пізніше.

Як нагадали в Укрзалізниці, новий прямий поїзд №143/146 Відень - Чоп - Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

Як повідомлялося, Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул призначила додаткові рейси у напрямку Львова, Івано-Франківська, Ворохти та інших найбільш затребуваних напрямків.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті