Коучингові центри для жінок-ВПО, які хочуть започаткувати бізнес або отримати перекваліфікацію, розпочали роботу на Закарпатті (контакт, адреси)

Коучингові центри для жінок - переселенок, які прагнуть отримати перекваліфікацію, підвищити професійні компетентності або започаткувати бізнес, розпочали роботу у трьох містах Закарпатської області – Ужгороді, Сваляві та Іршаві у серпні. Про це "ОстроВу " повідомила очільниця релокованої з Луганської області ГО "Майстерня щастя" Марина Бражнікова 14 серпня.

"Коуч-центри організовані в рамках проєкту "Жіноче підприємництво як інструмент економічного розвитку громад", який наразі впроваджується в Закарпатті. Але ми переконані, що вони продовжать працювати й після закінчення проєкту, за рахунок власного ресурсу громадських організацій, які його впроваджують", – каже Бражнікова.

"За задумом команди проєкту, коуч-центри мають стати осередками навчання, перекваліфікації та підвищення професійних компетентностей жінок із числа ВПО, – зазначає Маріанна Колодій, коучиня Ужгородського центру. – Однак, окрім цих завдань, вважаю, що коуч-центри можуть виконувати і функцію адаптації та інтеграції жінок до місцевих громад Закарпатської області. Сподіваюся, що навіть, після завершення проєкту коуч-центри продовжать свою роботу і стануть центрами професійної інтеграції та сприятимуть зайнятості жінок.

Уточнюється, що коуч-центри працюють за адресами:

- м. Ужгород, вул. Університетська, 14 (приміщення УжНУ, на базі Центру гендерної освіти);

- м. Іршава, площа Народна, 2 (приміщення Іршавської міської ради);

- м. Свалява, вул. Чорновола, 3 (приміщення Старобільського гуманітарного хабу).

Телефон: +38-050-713-77-48.

Раніше повідомлялось, що на Закарпатті переселенки з Луганщини організували навчання з PR-менеджменту, SMM та електронної комерції для жінок.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті