Колишній зек-вагнерівець, раніше засуджений за вбивство, за участь у війні проти України отримав помилування та вчинив нове вбивство

Колишній найманець ПВК "Вагнер" Георгій Сіукаєв, раніше засуджений за вбивство, повернувшись з України, вчинив нове вбивство. Про це пишуть російські телеграм-канали.

На відео з камер спостереження видно, як Сіукаєв наблизився до жертви та накинувся на чоловіка з ножем. Повідомляється, що від отриманих ран постраждалий помер у лікарні.

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин визнав факт вбивства його колишнім підлеглим жителя Південної Осетії, але "уточнив", що вбитий був психічно хворим, у п'яному стані чіплявся до перехожих та пасажирів припаркованої машини. Останні нібито попросили Сіукаєва захистити їх від погроз та докучань. Той відгукнувся на їхнє прохання, дістав ножа і завдав їм потерпілому кілька ударів.

 
Сіукаєв повернувся до Росії після участі у бойових діях в Україні у складі ПВК "Вагнер", куди його було залучено з тюрми. Зловмисник відбував покарання за навмисне вбиство, яке скоїв 2014 року, але у 2022-му був звільнений указом диктатора путіна.
 
Як повідомлялося раніше, Єрмак відреагував на зізнання "вагнерівців" у вбивстві українських підлітків на Донбасі

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті