Колишній зек-вагнерівець, раніше засуджений за вбивство, за участь у війні проти України отримав помилування та вчинив нове вбивство

Колишній найманець ПВК "Вагнер" Георгій Сіукаєв, раніше засуджений за вбивство, повернувшись з України, вчинив нове вбивство. Про це пишуть російські телеграм-канали.

На відео з камер спостереження видно, як Сіукаєв наблизився до жертви та накинувся на чоловіка з ножем. Повідомляється, що від отриманих ран постраждалий помер у лікарні.

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин визнав факт вбивства його колишнім підлеглим жителя Південної Осетії, але "уточнив", що вбитий був психічно хворим, у п'яному стані чіплявся до перехожих та пасажирів припаркованої машини. Останні нібито попросили Сіукаєва захистити їх від погроз та докучань. Той відгукнувся на їхнє прохання, дістав ножа і завдав їм потерпілому кілька ударів.

 
Сіукаєв повернувся до Росії після участі у бойових діях в Україні у складі ПВК "Вагнер", куди його було залучено з тюрми. Зловмисник відбував покарання за навмисне вбиство, яке скоїв 2014 року, але у 2022-му був звільнений указом диктатора путіна.
 
Як повідомлялося раніше, Єрмак відреагував на зізнання "вагнерівців" у вбивстві українських підлітків на Донбасі

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті