Колишній російський зек розстріляв з автомата двох цивільних мешканців Лисичанська

Колишній бойовик російського підрозділу "Шторм Z" розстріляв двох мешканців окупованого Лисичанська Луганської області. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 18 квітня.

"Двох цивільних жителів Лисичанська розстріляв з автомата колишній боєць російського штурмового підрозділу "Шторм Z", - сказано в повідомленні.

Лисогор зазначив, що до повномасштабного вторгнення цей росіянин неодноразово відбував покарання за розбої, крадіжки, ДТП, але за участь у бойових діях отримав право перебувати на волі. 

Раніше повідомлялось, що окупанти розстріляли сім'ю з трьох осіб у Кремінній на Луганщині.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті