КНДР відправила до РФ близько 6700 контейнерів, які можуть вмістити 3 мільйони снарядів - міністр оборони Південної Кореї

КНДР відправила до РФ близько 6700 контейнерів, які можуть вмістити 3 мільйони снарядів калібру 152 мм. Про це пише Bloomberg із посиланням на міністра оборони Південної Кореї Шин Вон Сіка.

Темпи поставок боєприпасів країні-агресору посилилися після того, як Путін провів саміт із Кім Чен Ином у вересні.

Натомість Росія постачає Північній Кореї продовольство, сировину і деталі, що використовуються при виробництві зброї, - сказав Шин. За його словами, продовольча допомога допомогла Кіму стабілізувати ціни на товари першої необхідності, а якщо постачання зброї збільшиться, то Росія відправить Кіму ще більше військових технологій, що може підвищити здатність Пхеньяну загрожувати регіону.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті