Кличко заявив про складну ситуацію в столиці з електроенергією і екстрені графіки відключень

Ситуація з електроенергією в країні та Києві, зокрема, залишається складною, у місті діють екстрені графіки відключення електрики. Про це у Телеграм заявив мер Києва Віталій Кличко 23 грудня.

"Насамперед електроенергією забезпечують об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи, пологові будинки, військові шпиталі", - написав Кличко 

За його словами, водопостачання у столиці здійснюється у штатному режимі.

"Стабілізували і теплопостачання. За винятком випадків, де робота котелень залежить від електроенергії. І ми працюємо над тим, щоб залучити генератори, щоб заживити максимальну кількість котелень", - підсумував Кличко.

Нагадаємо, напередодні 22 грудня генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко заявив, що у Києві покращилася ситуація з енергопостачанням.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті