Канада виділить Україні $44 мільйони для підготовки пілотів на F-16

Канада виділить Україні 60 мільйонів канадських доларів (44 мільйони доларів США) на підтримку винищувачів F-16, оскільки Київ прагне зміцнити свою перевагу в повітрі і відбити російське вторгнення, - повідомляє Bloomberg.

Міністр оборони Білл Блер оголосив про це в середу в Брюсселі на засіданні Контактної групи з питань оборони України, що об'єднує понад 50 країн, які підтримують оборону України.

"Канада виписує ще один чек на 60 мільйонів канадських доларів, щоб допомогти українським пілотам у навчанні польотів на F-16, заявив у середу міністр оборони Білл Блер", - повідомляє видання.

Як повідомлялося, сьогодні, 14 лютого, відбувається 19 засідання Контактної групи з питань оборони України.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті