Кадиров запропонував США зняти санкції з його рідних, з його коней і літаків в обмін на свободу 20 українських військовополонених

Глава Чечні Рамзан Кадиров запропонував звільнити полонених українських бійців в обмін на зняття санкцій з членів його сім'ї. Про це він повідомив під час шикування співробітників силових структур у Грозному, куди прибув колишній американський розвідник і екс-інспектор ООН зі спостереження за ліквідацією іракської зброї масового знищення Скотт Ріттер, - пишуть російські ЗМІ.

"У нас є полонені, яких ми забирали в Донецькій, Луганській (областях, які російські окупанти називають "народними республіками - "ОстроВ"). Передаю нашому гостю список військовополонених. Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, моїх дочок, ні в чому не винних людей, коней, крім мене, то ми цих людей віддамо", - сказав Кадиров.

Під час передачі списку Ріттеру було показано відеозапис із полоненими українцями. На відео вони повідомили, що запропоновано звільнити 20 полонених за умови зняття санкцій з близьких Кадирова, його літаків і коней.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті