Кадиров висловився про Пригожина, "інкримінувавши" йому зарозумілість, пихатість, бізнес-амбіції та злість

Рамзан Кадиров висловився про главу ЧВК "Вагнер" Пригожина, звинувативши його в пихатості та заявивши, що він влаштував заколот, образившись на те, що влада Санкт-Петербурга нібито не надала його доньці бажану земельну ділянку. Про це Кадиров написав у своєму Телеграм-каналі 24 червня.

"Я розмовляв із Пригожиним, переконував його залишити бізнес-амбіції і не змішувати їх зі справами державної ваги. Думав, що він почув мене, а виявляється, ця злість у ньому весь цей час тільки зростала. Ланцюжок невдалих угод у підприємництві викликав у бізнесмена затаєну і тривалу образу, що досягла піку, коли влада Санкт-Петербурга не надала його дочці бажану земельну ділянку. Зарозумілість однієї людини могла призвести до таких небезпечних наслідків і втягнути в конфлікт велику кількість людей", –  написав Кадиров.

Раніше Пригожин заявив, що "розгортає свої колони і йде в польові табори".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті