Кадиров хоче воєнного стану по всій росії

Глава Чечні Рамзан Кадиров після атаки дронами Москви заявив, що потрібно запровадити воєнний стан у росії. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі 30 травня.

"Як на мене, так необхідно оголосити воєнний стан у Росії, використати всі призначені для цього бойові ресурси, щоб разом змести весь цей терористичний осередок ... ", - пише Кадиров, називаючи так українських військових і політиків.

Кадиров також закликав завдавати ударів по місцях скупчення "терористичних лідерів, поки не залишиться мокре місце".

Крім того, Кадиров погрозив, що росія скоро покаже в зоні "спецоперації", що таке справжня помста.

Як повідомлялося, Міноборони РФ звинуватило Київ в організації запуску безпілотників по Москві та Підмосков'ї вранці 30 червня, в той час як українська столиця і низка регіонів приходили до тями після нічної масованої атаки іранськими дронами-камікадзе.

Нагадаємо, що в Москві безпілотники влучили в житлові будинки, у Підмосков'ї збили кілька дронів. Пошкоджено кілька будівель. Москвичі кажуть, що чули "хлопки".

Також російський диктатор путін заявив, що удари по житлових задніх будинках Москви є терористичною діяльністю.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті