Херсонський зрадник Сальдо повідомив про удар ЗСУ по "піонерському табору". У ролі піонерів - російські окупанти

Так званий "т.в.о. губернатора Херсонської області РФ" Сальдо заявив, що ЗСУ обстріляли якийсь піонерський табір на Арабатській стрілці. 

Нібито обстріл вели "трьома ракетами, імовірно "Storm Shadow". Одну ракету збила ППО, дві потрапили в цивільний об'єкт".

Він не уточнив, про який "піонерський табір" ідеться і промовчав про те, що російські військові фактично перетворили Арабатську стрілку на велику базу окупаційних військ. "Після минулорічного виходу з правого берега Дніпра там розмістилися штаб і органи управління новоспеченого російського оперативного угруповання "Дніпро". "Дніпровці" без проблем зайняли практично всі пансіонати, будинки відпочинку, дитячі оздоровчі табори в курортних селах (поблизу Генічеська - "ОстроВ") Відтепер це їхні казарми і штабні приміщення", - пише "Крим.Реалії".

Як повідомляє проукраїнське видання "РІА "Мелітополь", саме по одній із таких "баз відпочинку російських окупантів" і було завдано удару ЗСУ. "Арабатська стрілка. Пансіонат або "Експрес", або "Корал", - уточнили журналісти.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті