"Губернатор" Запорізької області розповів, як із Мелітополя цілими сім'ями виселяли противників російської окупації. А могли б і вбити....

Призначений Росією "губернатор" Запорізької області Євген Балицький розповів, як він та інші "коменданти" цілими сім'ями насильно виселяли в Мелітополі противників російської окупації. Зізнання зрадника Батьківщини публікує The Insider

"Ми виселили велику кількість сімей. Це було дуже непросто зробити. Виселили тих, хто так чи інакше не підтримував СВО, тих, хто ображав прапор, гімн Росії, президента Російської Федерації. Таких людей ми, користуючись становищем, яке в нас на той момент було, поки ми не приєдналися в юридичному плані до Російської Федерації, ми таких людей повиселяли. Сім'ями цілими і виселяли, тому що ми розуміли, що це люди, яких нам не переконати, і з ними розбиратися доведеться ще жорсткіше", - заявив Балицький.

При цьому він намагається надати цим каральним акціям елемент гуманізму. "Їхнє життя може бути під великою-великою загрозою. Тому краще нехай їдуть до себе в бандерштат і там будують свій гей-світ. Їх просто б могли вбити сусіди. У нас, на жаль, на перших етапах спецоперації були факти, коли люди творили самосуд", - запевнив, він, що мешканці Мелітополя активно й агресивно підтримали російське вторгнення. 

"Ось до питання про те, що виселяли сім'ї. Ну, що робити з жінкою з трьома дітьми, у якої інше переконання, але вона не вважає Росію своєю батьківщиною, вона не вважає, що те, що відбувається, правильно? Ну, що, нам убивати її? Зрозуміло, що ми їх просто витісняли, ми зачитували їм наше рішення, рішення коменданта - і відправляли. Нехай живуть, як хочуть", - без тіні сумніву у своїй правоті розповідає колабораціоніст.

"Усе, що могли, робили. Але це не означає, що я толстовець. Ні, я не толстовець. Ми били - і били жорстко. І, на жаль, доводилося ухвалювати інколи вкрай жорсткі рішення, про які поки що я розповідати не буду", - дав він зрозуміти, що репресії проти українських громадян не обмежувалися виселенням із квартир і видворенням на підконтрольну Україні територію.

"Вот к вопросу о том, что выселяли семьи. Ну, что делать с женщиной с тремя детьми, у которой другое убеждение, но она не считает Россию своей родиной, она не считает, что то, что происходит, правильно? Ну, что, нам убивать ее? Понятно, что мы их просто вытесняли, мы зачитывали им наше решение, решение коменданта — и отправляли. Пусть живут, как хотят", - без тени сомнения в своей правоте рассказывает коллаборационист.

"Все, что могли, делали. Но это не значит, что я толстовец. Нет, я не толстовец. Мы били — и били жестко. И, к сожалению, приходилось принимать иногда крайне жесткие решения, о которых пока я рассказывать не буду", - дал он понять, что репрессии против украинских граждан не ограничивались выселением из квартир и выдворением на подконтрольную Украине территорию.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті